oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


❤`•.¸.¸¸.•*❤ Fahami Hati Seorang Hawa :D


Assalamualaikum Semua ~
Tajuk entry hari nii ialah . haa . baca la kat atas tuh .hhi ;) Farah cerita pasal nii pun bukan apa .  nak lepas boring jee . lagi satu , sebab farah sedih hari nii . sedih pasal ? pasal apapa jee .hhi :3 . Kay , jum kita baca sama² entry nii .berbaloi ke tak tuk korang . 

SENSITIF
 : Bukan bermaksud suka merajuk . Tapi cuma ingin bermanja dan di beri perhatian .

CEREWET : Bukan bermaksud wanita itu ingin mengongkong dan menunjukkan dia yang mengawal mu.
                   Tapi dia cuma mahu kata²nya di turuti sekali sekala .

HALUS : Bak sehelai sutera, cantik, mulus, lembut dan mudah tercarik dan koyak..walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab kesalahan, biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk dijadikan sebagai pengajaran..Bukan sebagai DENDAM..paham??( macam saya la nii)

IKHLAS : Ikhlas seorang wanita tak perlu diragui..Kerana hatinya sememangnya ikhlas ~

KORBAN : WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi, ibu bapa, anak-anak , dan suami. WANITA amat tabah..

PRIHATIN : Bermaksud dia seorang yang sangat teliti dan perhatian sama ada terhadap kesihatan mahupun disiplin kamu(lelaki)

MANJA : Walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari, naluri sorang WANITA masih lagi tetap sorang WANITA. Suka bermanja hanya kepada insan yang bernama LELAKI, namun juga sesama kaum..
(bukan gatai..tp lumrah)

EGO : WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bersemuka dengan cintanya(yaa ,macam saya juga)

CINTA : Cinta seorang wanita itu amat laa berharga dan tulus ;) 

SEKS : Seks bukanlah segala-galanya buat WANITA sebab WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan 1 akal. NAFSU yang banyak tidak tertumpu kepada 1 sahaja. 
LELAKI pulak dijadikan dengan 9 akal dan 1 nafsu. 

KEMARAHAN:Wanita juga mempunyai kemarahan .Dia akan marah apabila kamu tidak memahami keadaanya .Dia juga akan marah apabila kamu melakukan benda yang tidak di sukainya , memaksanya dan menuduh yang bukan² terhadapnya .

Peranan LELAKI dalam kehidupan WANITA adalah sebagai pelindung dan bukan sebagai pemusnah. WANITA diciptakan oleh ALLAH swt dari tulang rusuk kiri dan untuk dipeluk dan dimanja, bukan untuk dikasari.


- so jagala sidia dengan hati yang tulus yea ;) . Harap dapat belajar dari ni entry . Amin ~