oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


❤`•.¸.¸¸.•*❤ How Much I Love You Guys ;D


Hi korang .hari ni dah hari kedua puasa . puasa tak ? ehe .jgn tak posa tau , dosa . hii. however , hari nii nak cite sal kawan yang sgtsgt laa dii syg . hee . hah ~ nii la dorang nii paling nakal tau kat sekolah. susah mau dii control . tp ,nakalnakal pun pandai okee . huhu

okok . ini saya sama sii anie . dii kelas dorang panggil nii budak sii along . but me , diffrent . saya panggil dia sii sangs . hhu .so do her . 



ini e-boo sama sii anie paling nakal laa nii dua org budak nii hee <3 . sii ebuh dii group DB ,sii anie group Thequilla. hah .  

             
                                  naa. ini saya . hhi . bawa hp sj sy tau nii .
ini saya sama eechil .baru form 1 jga dia nii . suda ada boyfie jg hhi . 



ini saya sama sii biey-by .paling ganas nii kalau marah .tiada orang berani mau tegur kalau dia marah .saya pun takut nii . haha . syg dia nii sgtsgt =)

ini ? nii eyntan laa . hhi . cantik dia nii kalau tingu depan-depan . huh . tapi bagi saya semua bestie saya pun kiutkiut nii . hhe 


naa . ini sii inah sema sii pinky . duadua comel . sii inah nii group leOpard yang sii pinky pela group selimbat . hee ^^



nii sii nanah . actually nem dyea jannah . tp saya lebih suka panggil dia nanah . huh . cantik bukan ?en dyea nii dii group DB (deshbadesh) . en nii picture last year . hha . sy masii simpan bh . ngee^^

ok done ~ ini saja gambar kawan-2 saya yang ada . yang lain tuh tia ada . huh . oyaa. kami semua nii baru tingkatan dua kay . harap maklum . hhu . saya sayang dorang nii . ada la juga antara dorang nii mulut laser . kadangkadang bikin sakit hati . tp lamalama biasa juga dengan mulut-mulut tuh , huh . however , sy tetap sayang sama kamu ! ngee ^^  .
ok la. ini saja aa . kalau ada pun , dii kasi cerita juga sini . hhi.asal ada yang membaca la kan .
Salam Ramadhan kamukamu =)