oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Senyum Lebar :D





Hellooo ~
 hehe . selamat malam . hah ! faraa happy malam nih .tersenyum lebar macam etu kucing sudaa .cantikk tuh gigi kucing kans ? wehehe . sebab faraa baru sahaja tengok keputusan akhir tahun dii saps . wehehe . buat sementara nih keputusan tiada capital D . Alhamdulillah =D . dan yang paling menggembirakan faraa bila nampak keputusan sains yang selama nii memang blurr laa orang bilang . dapat juga capital B . watduhh ~ bukan mau bercakap besar tapi faraa teramatlah besyukur dapat keputusan yang memuaskan hati faraa . even ada capital C yang banyak  dalam beberapa mata pelajaran , tapi sekurang-kurangnya faraa ada perubahan dari sebelum nih . mudah- mudahan keputusan mata pelajaran yang lain juga semuanya baik . Amin Yarabalalamin ~  :D :D .  Yaa , faraa tau mungkin kamu dapat A kan ? ;( . Tapi yang sedang mengalami nih faraa lah , bukan kamu hehe =D . Apapa pun , mudah-mudaha kamu dapat juga keputusan yang baik ohkayy ?Amin ~

p/s : Debaran PMR tahun hadapan bagi yang terakhir kalinya mula terasa kini ~ :3