oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Akhirnya ~




hyep ! hello readers!
 

tercapai jugak hasrat nak berblogging ,baru hari ni faraa dapat bukak blog . seminggu fara dekat keningau tau ,sebab tulah tak dapat berblogging .

faraa minta maaf sebab tak dapat join segmen serta GA korang . bukan faraa tak sudi nak join , tapi faraa dekat kampung . faraa sedih tak dapat support korung and faraa nak minta maaf sangat-sangat . hewhew :( .

Apapapun , akhirnya apa yang faraa hasrat kan selama ni tercapai jugaak .
faraa harap faraa dapat kucing and  blackberry . akhirnya , tercapai jugak hehe .
Alhamdullilah ~ malam ni , faraa dapat la hp bb tu . kucing ? oredy dekat rumaa ~ nii hah duk sebalah faraa . faraa panggil dye sii puteh . sebab dea putih laa . hhu ~ dea suka gigit tangan faraa .tapi dea ni nak tidoo jee keja dea . tapi takpe , faraa sygg deaa . hehe .

THANKS TO MY SANGS :)

Faraa nak ucap terima kasih dekat ocha sebab tulis pasal faraa dekat blog dye . hehe .hyep ?mesti korunk nak tau pasal apa kan ? ok klik sini . terharu me baca sangs , aisehh hehe , gayaa ~
apapapun , thanks .yepp ! me pungg sayangg dekat kau sangat-sangat jugak .and , u jugak kawan baik me sampai akhirat  ! thanks oso to be my friend and i appreciate everythings what have you done to me :D  .
p/s : takecare , nextyear kita jumpa kay . hehe <3


= The End=