oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Bendera Merah =S





huh~ lepas update pasal pinky .
faraa nak update lagi . nampak tak gambar orang pegang bendera merah tuh ? haah ~ hanya perempuan maybe aja yang tau apa etu bendera merah . faraa tengah mengalami la sekarang nih . setelah dua bulan bendera merah tidak dii kibarkan , faraa sangat-sangat takut . hep !! jangan salah faham . mula lah fikir bukan-bukan tuuh ! marah ni marah ni ! ihh . hehe kidding jee laa .yelaa . at first faraa takut jugak , entah kenapa boleh jadi macam tuh . balik-balik dah mengadu dekat kawan . tapi kawan cakap banyyak minum air suam . kawan tu ialah bebeh ocha . he .
 Atas nasihat tuh la faraa dapat mengibarkan . hewhew .
sejak bendera merah berkibar , selera makan faraa tak menentu . lapar tapi tak selera nak makan nasi . makan apapa pun tak selera ! meski korang hidang makanan kegemaran faraa pon faraa tak jugak makan . sebab takdee selera . then ,selalu sakit . sakit kepala and sakit pinggang . haah . faraa sakit pinggang bukan apa , tahun lepas ada sakit , dii sebabkan sakit tuh faraa selalu sakit pinggang . sampai sekarang . tak tau la sebab apa . Tuhan jela yang tau . :") .Sakit kepala,entah laa , buang tabiat dah kot sakit nih . tiba-tiba jer sakit . satu sakit , semua laa nak sakit jugak . hmp . nya urang tatua , turut-turutan .sorry if korang tak paham . actually tu bahasa faraa .bahasa brunai org bilang . brunai sabah . hho .
hmp hope lepas ni , bendera merah berkibar la dengan sebaik-baiknya . Hopefully , faraa sihat sejahtera . Amin Yarabalamin .

=GOODNIGHT=