oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Contest : PHOTO EDITOR HUJUNG TAHUN 2012

                                                           TUTUP !



( http://1.bp.blogspot.com/-pDN4ZCdItU8/UMwht4O9j5I/AAAAAAAAAYc/T_DIatYUojs/s1600/images_%E5%89%AF%E6%9C%AC.jpg )

Selamat Petang semua .
 Hari ni faraa nak buat satu contest yang bertajuk Contest : Photo Editor Hujung Tahun 2012 . Contest ni merupakan contest yang pertama faraa buad . So , korang tolong la ramai-ramaikan eik ? hehe .Kalau tak, kecewa la faraa nanti . Ohkay , now read this below :


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1.Mempunyai Blog .
2.Follow Blog Faraa *wajib
3.PrintScreen jika if korang dah follow faraa*sebagai bukti
4.Mempunyai Cbox/Shoutmix(Tempat chat)

CARA PENYERTAAN :
1.Buat Entry bertajuk Contest : PHOTO EDITOR  by Farah Mohd Din
2.Tempekkan banner buruk tu dekat entry korang .
3.Letak SATU gambar yang korang dah edit dengan comel/cantik/handsome .
4.Tag dua orang rakan korang *lebih lagi bagus
5.Oredy ? paste kan link entry korang di ruangan COMMENT SAHAJA .

HADIAH ?

1.Gambar pemenang akan dii post laman : FACEBOOK . TWITTER . INSTAGRAM .BLOG*faraa
2.Topup RM10 (Digi,Maxis,Celcom)

TARIKH TUTUP :18 Disember 2012 , Selasa , 12am .

Contest nih faraa langsungkan sekejap sahaja , sebab 19hb tu faraa dah balik kampung . So thats why laa tak lama . Tapi InsyaAllah next year faraa buat lagi kay ? Okay , pada yang join .
THANKS SANGAT-SANGAT . Faraa hargai oke ? And faraa minta maaf if ada menyusahkan korang tentang contest nih . :D

=Salam Sayang Dari Faraa untuk Semua=