oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Ira's Speechless Giveaway




heyhey !
mari join GA meletop ni ! korang nak tau apa yang menarik ? hah . nii lah yang menarik sangat ::

- Tudung bawal pelangi x2
- Tudung bawal, shawl , purse
- Jubah dress
- Long dress
- Nametag felt x2
- Cute headband
- Header x3
- Bloglist kekal x5
- Mustache necklace x5
- An accessory RM 20
- An accessory RM 15
- Tudung RM 30
- Pin felt x2

ini la yang menarik sangat nih ! hadiah dea ! fuiyohh ! harap-harap la faraa dapat satu daripadanya .ehe . awal lagi berangan , tapi yeaa memang tidak dapat di nafikan memang menarik . okay , btw tarikh tutup belum di tentukan .then,syarat-syarat dea senang jugak lah . for me , but for you i dunno . so apa lagi , before its to late lets join this segmen ,orang cakap belum cuba belum tahu . rezeki tu takkan kemana kalau berusaha . :D peace(^.^)v . hehe .



=LETS JOIN ! =