oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Letter To ** Pinky







hehey .
goodnight . sorry farah tak dapat join GA yang selebihnya . sebab terlalu ramai yang mau dii like and follow . actually farah penat malam nih . thats why tidak sanggup mau join .faraa minta maaf sangatsangat .next time if korang ada buat lagi , insyaAllah faraa join . ohkay . tonight i just wanna share a story .

To Pinky :



Sayangg ,
funny you nih . and u soo sweet . hehe . tak cukup u letak dekat cbox me sebab rindu . u post dekat fb . hewhew . makin sayang me dekat u . hehe . yeaa . me tau kita sekampung ,tapi mau jumpa tuh tersangat lah susah even rumah berapa kaki saja melangkah . Ada juga nadya kestau me ,u mau pegi ruma me . tapi apakan daya ,me busy . sampai sms sesiapa pun me tidak terlayan . me minta maaf pasal eto . Tapi ndapaa , tida lama lagi kita meet laa . Sebab nanti , INSYAALLAH kita mandi kolam ramai-ramai . Sama member yang lain kay ?
 Sorry jugak sebab tidak dapat hangout with you and sis iche .Sebab 19hb tuh me pulang kampung ,dekat Keningau .Mummy me mau bawaa , sorry eik . Next Time , InsyaAllah jugak me akan hangout + enjoy sama kamurang kay ? hehe . u dah baca kaini ? hehe .Thanks sebab bukak .

ACTUALLY :



what  me too ? haha .
me sayang kau jugak and me rendu kau juga . sangat - sangat okay ? hehe . btw u punya DP dekat fb punyalaa awesome ! rambut u yang paling me dengki . panjang . hehe . me dengki sebab rambut me tida pandai panjang bahaha . yeabaa . betul , i'm not lying oke ? trust me ~  okeh . and
YOU ARE MY GIRLFRIEND FOREVER .MWAHHHH!

= kbye=