oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Segmen : Kenangan untuk tahun 2012 by Yanie Andierah





Selamat Malam :) hee . Faraa join segmen kenangan untuk tahun 2012 .Dii mana fara telah dii tag oleh Yanie   .If korang nak join klik banner tu .
Kenangan pada tahun 2012 nii , dii mana kenangan ni faraa takkan lupakan sampai bila-bila .InsyaAllah .
Kenangan nih , semasa faraa serta ahli kadet polis Smk Membakut 2 mengikuti pertandingan kawad dii Kota Klias .Ramai jugak ahli sekolah yang lain mengikuti pertandingan nii .Ketika kami sampai di sana ,kami mengemas barang-barang dan memasang khemah di tapak yang dii sediakan . Yang paling lawak , budak lelaki kami paksa masuk dii kawasan kami sebab mau minta tolong pasangkan khemah . hho .Kami tak tau mau pasang khemah jadi paksa jela masuk .Nasib baik hari pertama , kalau tidak memang dah kena marah oleh sarjan .Then , kami dii minta menghias kawasan sendiri , untuk dii jadikan kawasan paling kreatif untuk memenangi salah-satu pertandingan yang di anjurkan .
Pada hari kedua kami mengikuti beberapa acara yang dii anjurkan , kami memenangi tempat pertama apabila mengikuti pertandingan kompas .Pertandingan kompas ni ,kami terpaksa mencari barang yang dii sorokkan dii tempat-tempat yang tertentu then mencari menggunakan kompas.Kami dii bagi klu , nasib baik laa kapten kami nii hebat kalau dalam hal kompas . hhu dan akhirnya kami menang :) .
ih ! Ada lagi . kami semua dii suruh berlakon juga .Lalu ,faraa dii pilih sebagai ibu .haha .Ibu yang mempunyai seorang anak lelaki yang nakkan duit .nak beli dadah jer kejaa dea .at last , faraa sebagai ibu telah dii bunuh oleh gangster dii sebabkan hutang anak lelaki faraa tak dii langsaikan , hhu .tapi kemudian anak faraa tuh insaf dan membalas dendam terhadap orang yang membunuh faraa .haha ,memang best laa ,dii temani dengan lagu yang amat memilukan hati .sedih rasanya .wewehehe ~
Yang faraa takkan lupakan , pada malam sebelum pertandingan kawad diadakan esok pagi,faraa dii paksa menyanyi dii depan semua orang . waa . betapa malunya faraa saat tuh .sejuk badan tau . hhu .So faraa nyanyikan lagu orang putih . Tajuk : If I Ain't Got You - Alicia Keys .Haha . terketar-ketar tangan pegang microphone , tapi dorang makin faraa nyanyi makin dii sorak . Malu la faraa haha .Ada sikit kembang laa , hho =.='.Teruk laa faraa nih :D .haha .Then ,pada malam tuh juga kami benari beramai-ramai tidak kira dari sekolah mana , semua dii bawa menari sampai tengah malam. hha .Enjoy la katakan .
Tapi ! mau mandi yang susah tau . sebab mau pegi mandi penuh semua tempat , tepaksa laa tunggu lama .haah ! sucks . but , kita boleh belajar bersabar dan berdikari kan,kan,kan ? hhe .
Pada hari terakhir,tiba lah pertandingan kawad , kami semua lakukan sehabis boleh . Alhamdullilah , kami telah memenangi tempat yang ke-3  .Even dii bawah sinar matahari yang panas .tapi ,tidak sia-sia kami berlatih dan bersungguh-sungguh selama ni ,ada juga rezeki kan . hehe .

Ih ! panjang dah cerita faraa ni . nanti bosan pulak kak yanie baca .hhu .sorry kak yanie :) hehe .Tapi memang nii lah moment faraa takkan lupakan .sangat gembira faraa ketika tu . dii temani dengan kawan-kawan yang penuh lawak . hhi .Ohkay ,sampai sini sahaja :D

MANGSA TAG
MANGSA TAG

=Selamat Malam ,Sila Join Segmen nii eik =