oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Segmen : Review Blog By Budak Jahat




hey !
selamat petang . faraa join segmen hari ni . Segmen nih di anjurkan oleh akak wahieda .disebabkan terlalu bosan hari ini and faraa tengok syarat pungg sangat mudah so faraa join la segmen awesome nih ! so if korunk nak join jugak sila klik dekat banner tu eik:D wehehe

 Syarat-syarat : .

1. Mesti follow ini  .
2. Klik sini *tunggu sampai habis loading , yg penting JUJUR*
3. Buat satu entry tentang " Segmen : Review Blog by Budak Jahat " besertakan banner tu  dan linkkan ke sini .
4. Kalau nak tag , tadak masalah .
5. Tinggalkan link entry di ruangan komen segmen ni . Di c-box tidak di terima

oke ini ialah syarat - syarat nya . agak mudah kan ? so apa lagi ?join la eik beramai-ramaii !
oya ! Due Date on : 21/12/12 !