oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Segmen : Up Follower Bulan Disember





ok . korang nampak tak header kat atas ni ? faraa join segmen ni sebab nak tambah follower laa .follower sikit ,memang nak tambah . kankankan ? hewhew . syarat sangat-sangat mudah !

 Buat satu entri bertajuk ''Segmen Up Follower Bulan Disember'' dan masukkan header aku dalam entri korang tu , backlink jangan lupa
Follow blog ❣♥Farra Izzaty♥❣ (SUNAT)
Like  -->


Klik  --> http://t.co/gXtwYpF
Tinggalkan link entri korang di ruang komen , dalam entri tu sertakan sekali url FB fanpage korang (kalau ada) 
    #PERHATIAN! apabila senarai peserta dah diupdate korang mestilah blogwalking atau follow atau like atau ketiga-tiga sekali di blog itu . Hadiah ?satu hadiah misteri untuk seorang pemenang yang diadili guna random.org . Semua yang join aku masukkan dalam bloglist 2013 aku . So , wait haa (:

    UPDATED (!)
    >>SENARAI PESERTA<<
    >>TARIKH TAMAT TIDAK DIKETAHUI LAGI<<

    =so ! mari la join !=