oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Segmen:Back To School by aen.hwaii





-klik banner comel ni if nak join-

hyep !
hello fellas . petang nii faraa nak join segmen sii aen . hehe .segmen ni memang cool oke . tiada orang lain buat . hhu (y) . oke now , faraa nak jawab soalan sii aen nih .

kenangan lucu mula-mula masuk sekolah ? hyep ~ tiada yang lucu maybe . semuanya yang happy laa kalau first time masuk sekolah .huh ~ guru kesayangan ? semua pungg dii sayang bhaa . sebab semua guru didik dengan baik . bangun pagi ? bangun pagi biasa pukul 5.30 a.m hehe . agak lewat ~ then , nama sekolah ? sehh ~ macam kau nda tauu hehe . okok , nama sekolah SMK Membakut II . apa yang best tentang sekolah  nih sebab , sekolah nih guru - guru semua spoting ,baik,caring and tegas .spoting mana pun guru ni dalam beberapa perkara , dorang jugak memang tegas ! sangat-sangat tegas ! then , sekolah ni sangat - sangat menjaga kebersihan .lastu kan , sekolah nih banyak buat aktiviti . memang best la and ramai senior yang baik  , selalu tegur faraa  begitu jugak denga junior oke ~ wehehe . even , ramai orang luar fikir yang sekolah kami nih teruk ! tapi sebenarnya ! MasyaAllah ,peraturan semakin ketat bila ada guru baru yang bernama Naim Hj Yahya  masuk ke sekolah tuh ! betul ! tak tipu laa ! haah ~ oke, azam faraa tahun 2013 nih , faraa nak rajin-rajin belajar . mau dapat keputusan cemerlang dalam PMR ! AMIN YARABALALAMIN !tida mau lagi jadi samseng dekat sekolah , tida mau lagi dii panggil pigi bilik disiplin , NOO ! i don't want anymore ! i want to be a good girl ! yes ! GOOD GIRL . InsyaAllah ~ hehe . boring kaa kau baca aen ? hehe . surii sygg // btw me miss u sangat-sangat !

Oke guys ! korunk kena join segmen sii aen nih ! ada hadiah topup jugak kay ?! hehe  .

tag
tag
tag

p/s : nanti aku follow twitter kau aa aen . takecare sygg <3