oh gumok !
Bonjour~

Talking here is Farah.15yearsyoung.Welcome To My Paris Land.Do follow me and i`ll follow you back.Leave your footprints on my taggieboard^^


Entries About Linkies Pictures


TaggieBoard

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.







Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Back To School (pmr'13)





hey fellas !
 lama faraa tak blogging ~ busy nak buka sekolah dah kan .follower pungg tida meningkat dari hari tuh -.- huh ~

sebelum tuh ! HAPPY NEW YEAR TO EVERYONE ! semoga tahun nih lebih bermakna dari sebelum nih , mudah-mudahan jugak azam korang semuaa nya akan tercapai . Amin Yarabal-alamin ~
Besok bermulanya hari persekolahan , korang dah ready kaa prepare barang-barang sekolah ? iron baju dah ? hehe jangan kelam kabut pulak besok eik . hehe Now oredy 2013 , faraa sekarang dah jadi budak PMR tahun nih ! nervous sangat-sangat , faraa tau faraa tak sepandai yang lain . markah tak setinngi mana tapi faraa yakin kalau faraa mencuba and terus berjuang untuk mendapatkan markah yang terbaik , insyaAllah faraa akan dapat 8A ! huh ~memang susah nak belajar kalau banyak masalah nih , hmp ~ faraa harap faraa dapat hadapi setiap ujian yang di berikan oleh Tuhan . hanya mampu berdoa untuk menguatkan hati  , mudah-mudahan FARAH AMIRA BT MOHD DIN akan dapat keputusan cemerlang dalam PMR 2013 . AMIN YARABAL-ALAMIN ! * yang membaca doakan dengan seikhlas hati tau ;') . faraa jugak doakan agar budak PMR yang lain jugak akan mendapat keputusan yang cemerlang .Amin Yarabal-alamin ~ etu doa fara untuk yang lain :) hehek. semoga ALLAH memberkati kita semua :)

so , sampai sini sahaja ! GOOD LUCK FOR ALL ! and WELCOME BACK TO SCHOOL <3